LIDT OM OS

LIDT OM OS

Udover tandlægerne og klinikejerne Mikkel Østergaard og Susan Damgaard tæller personalet tandteknikerne Liselotte Laugesen og Stefan Lukic, sygeplejerske Gerda Pedersen samt klinikassistenterne Corine Ellevang, Itimad Abdul-Hadi og Vibeke Bengtsson.

I 2010 gennemgik klinikken et generationsskifte og siden er klinikken flyttet til nye fuldt renoverede lokaler og udstyret fornyet. Derfor har vi nu en moderne tandklinik, der kan tilbyde dig de nyeste behandlingsformer.

EN KLINIK – ALLE FORMER FOR BEHANDLING

Den meget bevidste sammensætning af faggrupper sikrer, at du ikke behøver at gå andre steder hen. Fordi man i sin medarbejderstab har tandlæger, tandtekniker og kirurg, kan klinikken i Brøndby Strand tilbyde alle former for behandling – fra almindelige tandeftersyn over paradentosebehandling, hvide fyldninger, rodbehandling, krone/brobehandling, implantatbehandling, blegninger og aftagelige proteser mm.
Føler du dig mest tryg ved en bestemt tandlæge eller en bestemt klinikassistent, så finder vi også ud af det. Husk blot at nævne det, når du bestiller tid, så klarer vi resten.

 

EN GOD OPLEVELSE – HVER GANG

Hos Tandlægerne Brøndby Strand går vi lidt længere for at sikre dig en god oplevelse hver gang. Vi giver os tid til at sørge for, at du ved præcis hvad der skal ske, og hvorfor. Vi træffer ikke beslutninger om dine tænder hen over hovedet på dig. Vi er altid klar til at give gode råd og kvalificeret vejledning – men i sidste ende er det dig og kun dig, der beslutter, hvad der skal ske.

Vores målsætning er at skabe en professionel tandlægeklinik med god atmosfære. Vi gør vores yderste for at sikre vores ansatte et godt arbejdsmiljø – og det kommer dig og de øvrige patienter til gode.
Når du besøger klinikken, bliver du nemlig altid mødt af smilende mennesker, der interesserer sig for dig som person – og som har den nødvendige uddannelse til at kunne hjælpe dig.

Når du besøger Tandklinikken Brøndby Strand, kan du derfor altid være sikker på at:
Vores medarbejdere er glade og tilfredse
Stemningen er god
Vi har god tid til hver enkelt patient
Vi ser dig som et helt menneske og respekterer dine valg og beslutninger

 

KOMPETENCE

Hos Tandlægerne Brøndby Strand går omsorg og kompetence hånd i hånd. Vi er specialister indenfor vores felt og klinikken er udstyret med det nyeste udstyr på markedet. Vi sætter en ære i at give dig en kompetent behandling og naturligvis har alle medarbejdere den nødvendige uddannelse for at kunne hjælpe dig.
Vi prioriterer efteruddannelse af både tandlæger og øvrigt personale højt, så du altid får glæde af den nyeste viden indenfor tandpleje og behandlingsformer. Derfor er vore medarbejdere altid opdaterede og under kontinuerlig videreuddannelse.

 

HYGIEJNE

Vi benytter engangsartikler, hvor det er muligt, og handsker, mundbind og briller er en naturlig del af vores beklædning. Derudover steriliseres alle bor og instrumenter løbende. Vi kontrollerer alle vores maskiner vha. sporeprøver til Statens Seruminstitut en gang om måneden

Send os en besked hvis du vil bestille tid, har nogle spørgsmål eller andet.