TANDUDTRÆKNING - Tandlægerne Brøndby Strand

Tandudtrækning 

Hvis en tand er ødelagt eller skadet i et omfang, så det ikke kan svare sig at reparere på den, kan udtrækning af tanden være en nødvendighed. Langt de fleste tænder kan trækkes forsigtigt ud under lokalbedøvelse, men det kan være nødvendigt at operere en tand ud. En operation er således den foretrukne fremgangsmåde i de tilfælde, hvor tandens rødder forløbet med stor kompleksitet.

Selve fjernelsen af tanden er smertefri uanset om den foregår under operation eller som egentlig udtrækning, men der kan forekomme smerter efterfølgende, hvorfor smertestillende tabletter er en god ting at have ved hånden.

Som ved al anden bedøvelse i munden, skal man undgå at spise/drikke før bedøvelsen er aftaget, da man ellers risikerer at komme til at brænde/bide sig selv.

På operationsdagen skal man ikke skylle munden, men i dagene efter, skal man skylle munden forsigtigt med en blanding bestående af klorhexidin og lunkent vand. De resterende tænder kan man fint børste, hvis det ellers er muligt at styre udenom såret og stingene efter operationen.

Send os en besked hvis du vil bestille tid, har nogle spørgsmål eller anden henvendelse