DET SIGER VORES PATIENTER

REFERENCER FRA VORES FACEBOOK-SIDE

Her er nogle udvalgte anmeldelser fra vores patienter via vores Facebook-side. Vi er glade for at få feedback på vores arbejde – Vi vil også gerne høre din mening, du er velkommen til at give din anmeldelse ved at klikke på nedenstående facebook-ikon:

Mega god oplevelse hos tandlæge Mikkel Østergaard, der fik bakset et godt forløb sammen. Mine tænder var begyndt at rykke sig tilbage efter tandregulering for 10 år siden. Fik et godt tilbud og resultatet er helt perfekt. Resten af personalet er også hensynsfulde og super flinke!
Christian Henriksen, Facebook-anmeldelse

Jeg fik i går trukket to visdomstænder ud hos Mikkel. Det gik ud over al forventning og Mikkel er den dygtigste tandlæge jeg nogensinde har været hos! Jeg følte mig i så trygge hænder og kan på det varmeste anbefale Tandlægerne Brøndby Strands tandklinik!
Mette Alvang, Facebook-anmeldelse

Susan får helt klart 5 stjerner af mig. Da jeg startede hos hende for snart mange år siden, synes jeg ikke, at det var rart at skulle til tandlæge, da jeg havde været uheldig med tidligere tandlæger, men hos Susan føler man sig tryg og i gode hænder. Hun er en super dygtig og kompetent tandlæge. Kan helt klart anbefale hende, hvis man vil have en sød og dygtig tandlæge.
Louise Hansen, Facebook-anmeldelse

Super god service! Og mega søde medarbejdere! Denne her tandlæge kan anbefales stærkt. Tusind tak for behandlingen Susan.
Davut Cimen, Facebook-anmeldelse

Send os en besked hvis du vil bestille tid, har nogle spørgsmål eller anden henvendelse

Send os en besked hvis du vil bestille tid, har nogle spørgsmål eller anden henvendelse