LIDT OM OS

HVEM ER VI

Udover tandlæge og klinikejer Mikkel Østergaard tæller personalet tandlæge Stine Martoft, tandlæge Josef Maarouf, sygeplejerske Gerda Pedersen samt klinikassistenterne Corine Ellevang, Itimad Abdul-Hadi og Vibeke Bengtsson. Desuden også tandtekniker Lise-Lotte Laugesen.

I 2016 gennemgik klinikken en totalombygning og flyttede til nye fuldt renoverede lokaler og udstyret blev fornyet. Derfor har vi nu en fuldt moderne tandklinik, der kan tilbyde dig de nyeste behandlingsformer, herunder 3D røntgen samt scanning af tænder (i stedet for aftryk).

EN KLINIK – ALLE FORMER FOR BEHANDLING

Den meget bevidste sammensætning af faggrupper sikrer, at du ikke behøver at gå andre steder hen. Fordi man i sin medarbejderstab har tandlæger, tandtekniker og kirurg, kan klinikken i Brøndby Strand tilbyde alle former for behandling – fra almindelige tandeftersyn over paradentosebehandling, hvide fyldninger, rodbehandling, krone/brobehandling, implantatbehandling, blegninger og aftagelige proteser mm.

Føler du dig mest tryg ved en bestemt tandlæge eller en bestemt klinikassistent, så finder vi også ud af det. Husk blot at nævne det, når du bestiller tid, så klarer vi resten.

EN GOD OPLEVELSE – HVER GANG

Hos Tandlægerne Brøndby Strand går vi lidt længere for at sikre dig en god oplevelse hver gang. Vi giver os tid til at sørge for, at du ved præcis hvad der skal ske, og hvorfor. Vi træffer ikke beslutninger om dine tænder hen over hovedet på dig. Vi er altid klar til at give gode råd og kvalificeret vejledning – men i sidste ende er det dig og kun dig, der beslutter, hvad der skal ske. Vores målsætning er at skabe en professionel tandlægeklinik med god atmosfære. Vi gør vores yderste for at sikre vores ansatte et godt arbejdsmiljø – og det kommer dig og de øvrige patienter til gode. Når du besøger klinikken, bliver du nemlig altid mødt af smilende mennesker, der interesserer sig for dig som person – og som har den nødvendige uddannelse til at kunne hjælpe dig. Når du besøger Tandklinikken Brøndby Strand, kan du derfor altid være sikker på at:
  • Vores medarbejdere er glade og tilfredse
  • Stemningen er god
  • Vi har god tid til hver enkelt patient
  • Vi ser dig som et helt menneske og respekterer dine valg og beslutninger
  •  

Send os en besked hvis du vil bestille tid, har nogle spørgsmål eller anden henvendelse

Send os en besked hvis du vil bestille tid, har nogle spørgsmål eller anden henvendelse