VELKOMMEN TIL TANDLÆGERNE BRØNDBY STRAND

VELKOMMEN TIL TANDLÆGERNE BRØNDBY STRAND

BEHANDLINGER

Tandlægerne Brøndby Strand er bemandet af et stort sundhedsfagligt team med både tandlæger, klinikassistenter, sygeplejersker, tandplejer, tandteknikere, og en tandkirurg. Det betyder, at vi kan tilbyde en bred vifte af tandbehandlinger udført af veluddannet og professionelt personale.

Behandling tager udgangspunkt i en grundig undersøgelse, hvor diagnoser og årsagssammenhænge bliver klarlagt før stillingtagen til behandlingsmuligheder.

Tandlægerne Brøndby Strand tilbyder følgende behandlinger – klik på hver enkelt og læs mere:

 

KOSMETISK TANDREGULERING

Kosmetisk tandbehandling kan strække sig fra relativt simple blegninger, opbygning af tænder i plast eller komplekse rekonstruktioner. Det kan involvere tandregulering, kirurgi eller tandimplantat.

Vores tandlæger er specialister indenfor æstetisk tandregulering, og rådgiver dig hellere end gerne til at vælge mellem de forskellige muligheder og løsninger. Det kunne evt. være at rette mindre tandstillingsfejl med gennemsigtige tandskinner, som stort set er usynlige.

Det er aldrig for sent at få rettet dine tænder. Uanset om det er for at forbedre dit tandbid eller af rent kosmetiske årsager. Vi har det nyeste indenfor tandbøjler, som er gennemsigtige skinner, så ingen vil bemærke at du har bøjler på tænderne.

www.invisalign.dk

invisalign-300x73

Send os en besked hvis du vil bestille tid, har nogle spørgsmål eller andet.