NYE PATIENTER ER MEGET VELKOMNE

NYE PATIENTER ER MEGET VELKOMNE

HOS OS ER DU I KOMPETENTE OG BLIDE HÆNDER

Mødetid ved første besøg
Første gang du kommer på klinikken bedes du komme 10 minutter før den aftalte tid, således at vi kan oprette dine personlige data og din journal.
Medbring venligst sygesikringsbevis.

Økonomi
Tandklinikken Brøndby Strand er naturligvis medlem af Sygesikringen. Det betyder, at de tandbehandlinger, der udføres med tilskud fra Sygesikringen (fx tandrensning, paradontitisbehandling, undersøgelse etc.) koster det samme som på alle andre tandklinikker, der er medlem af Sygesikringen.

Overblik
Vi hjælper dig med at bevare overblikket. Skal der laves noget ved dine tænder, får du altid alle nødvendige informationer om, hvad der skal laves, og hvad det vil koste.

Når vi laver en behandlingsplan, sker det altid i samarbejde med dig, og du får fuldt indblik i eventuelle valgmuligheder.

Betaling
Hos Tandlægerne i Brøndby strand har vi betaling efter behandling.
Dankort modtages

Dankort_logo

Sygesikring
Er du medlem af Sygesikringen Danmark? Vores personale informerer gerne om, hvad et medlemskab kan betyde for dig.

Afbud
Er du nødt til at melde afbud, skal du gøre det senest klokken 12.00 dagen før din aftale. Ellers er vi desværre nødt til at fakturere dig for en udeblivelse – jvf. sygesikrings overenskomsten. Afbud sker telefonisk til klinikken.

Udeblivelser
Udeblivelser vil blive faktureret – jvf sygesikrings overenskomsten. Vi hjælper dig gerne med at huske din tid ved at sende dig en påmindelse pr mail eller sms, men det er dit eget ansvar at melde afbud senest dagen før, hvis du bliver forhindret.

Hvor hurtigt kan jeg få en tid?
Hvis du får akut tandpine, er du altid velkommen til at ringe til klinikken. Det vil næsten altid være muligt at komme til samme dag, idet vi gør vores yderste for at hjælpe dig så hurtigt som muligt. Ring gerne tidligst muligt, da det giver os mulighed for at planlægge dagen, og du undgår unødig ventetid.
Behandling af akut tandpine
Ved akut modtagelse forsøger vi at behandle problemet el. som minimum gøre dig smertefri, indtil en eventuel mere omfattende behandling kan foretages.

Knækket tand eller fyldning
Hvis du har knækket en tand eller fyldning, skal du undgå koldt og varmt samt undgå at tygge med den skadede tand. Du skal forsøge at holde området rent ved at børste let med tandbørste og bruge tandtråd, indtil du kan komme til tandlægen.

Tandpine
Ved voldsom tandpine skal du søge tandlæge hurtigst muligt. Indtil da kan du prøve at holde tandpinen hen med smertestillende midler, men undgå overdosering, læs altid vejledningen på pakken. Hvis du er i tvivl, bør du kontakte apoteket. Voldsom tandpine opstår som regel, fordi bakterier eller en revne er nået ind til nerven i en tand. Hold evt. en ispose mod tanden/kinden, det dulmer smerten.

Tandbetændelse
Tandsmerter i forbindelse med betændelse, for eksempel omkring en visdomstand, kan dæmpes ved at skylle munden med klorhexidin, som du kan få i håndkøb. Søg derefter tandlæge hurtigst muligt.

Tandulykke
Har du været ude for en ulykke, hvor dine tænder bliver slået helt eller delvist ud, skal du om muligt opbevare de udslåede tænder i rent vand eller i munden. Søg straks tandlæge – I nogle tilfælde kan tanden/tænderne muligvis genindsættes.

Hvad gør jeg udenfor normal åbningstid?
Udenfor vores åbningstider henvises til www.tandlægevagten.dk på Oslo Plads 14, 2100 København Ø.

Tandlægevagten har åbent alle dage kl. 20.00 – 21.30 samt weekender og helligdage kl. 10.00 – 12.00 og kl. 20.00 – 21.30.

Tandlægerne Brøndby Strand er naturligvis medlem af Sygesikringen. Det betyder, at de tandbehandlinger, der udføres med tilskud fra Sygesikringen (fx tandrensning, paradentosebehandling, undersøgelse etc.) koster det samme som på alle andre tandklinikker, der er medlem af Sygesikringen.

 

TANDLÆGESKRÆK?

Tandlægeskræk kan kureres, hvis man giver sig tid til at tale tingene igennem på forhånd. Vi tager os tid, så du kan føle dig tryg gennem hele behandlingen.

Læs mere

GODE RÅD

Et sundt og flot tandsæt begynder med en omhyggelig tandbørstning og daglig anvendelse af tandtråd, tandstikker eller de små flaskerensere.

Læs mere

KONTAKT OS

Vores tandlægeklinik er placeret meget tæt på motorvejsafkørslen. Hos os kan du parkere gratis, der er ingen parkeringsafgift på parkeringspladsen, du skal blot husk at stille p-skiven.

Her finder du os

Send os en besked hvis du vil bestille tid, har nogle spørgsmål eller andet.